Testimonials


 

Bjorn, R&D senior developer

“Ik maak hier mijn ambities waar“

“Als R&D senior developer werk ik mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten. Bij mijn vorige werkgever maakte ik producten voor intern gebruik. Maar ik wilde voeling met de eindgebruiker. Daarom kwam ik naar Niko. Ik startte hier als ontwikkelaar, maar liet onmiddellijk horen dat ik software-architect wilde worden. De personeelsdienst en mijn leidinggevenden steunden me daarin. Ondertussen werk ik de ene helft van mijn tijd als programmeur en de andere als software-architect. De balans helt langzaamaan meer en meer naar mijn streefdoel door.”

“Ik heb toffe collega’s, school me regelmatig bij en krijg begeleiding om mijn dromen waar te maken. En ik sta elke dag voor technische en technologische uitdagingen: nieuwe producten ontwikkelen, bestaande producten in een totaal nieuwe omgeving inpassen, … Een Niko-product is toekomstgericht en moet beter en anders zijn dan de bestaande. Je moet dus verder kijken dan je neus lang is: out of the box denken en uitzoeken hoe je het resultaat terug in the box krijgt.”

Ellen, supervisor automatische montage

“Niko geeft je carrière alle kansen”

“Wat mijn job inhoudt? Ik stuur een team van productiemedewerkers aan dat verantwoordelijk is voor de automatische productie van schakelaars en stopcontacten. Ik sta in voor de planning, de organisatie en de werkverdeling, en houd het rendement en de kwaliteit van de productie in het oog. Ook de bijbehorende administratie volg ik op.”

“Niko is mijn eerste werkgever. Tien jaar geleden ben ik hier terechtgekomen via een uitzendkantoor. Toen werkte ik als arbeidster in de productiehal. Al snel kreeg ik de kans om mezelf persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. Na mijn eerste promotie werd ik quality technician. Ik controleerde de kwaliteit van onze afgewerkte producten. En ondertussen ben ik supervisor operations. De weg die ik afgelegd heb, is kenmerkend voor Niko: je krijgt alle kansen om binnen het bedrijf door te groeien naar je droomjob.”

Tom, onderhoudstechnicus

“Werken in een bedrijf dat mee is met de toekomst”

“Ik sta mee in voor het onderhoud van het machinepark van Niko. Dat betekent de machines afstellen en regelen, onderdelen vervangen en kleine, middelgrote en grote storingen oplossen. Bij mijn vorige werkgever deed ik net hetzelfde. Maar ik maakte graag de overstap naar de boeiende wereld van Niko. Een groeiend bedrijf dat ook in zijn machinepark de laatste technieken gebruikt. Robots en robotgestuurde machines zijn de toekomst. Daarmee werken is een uitdaging die ik graag aanga.“

“Mijn job is heel gevarieerd. Intern kreeg ik een opleiding om metaalverwerkende machines te onderhouden. Daardoor werk ik in verschillende onderhoudsploegen. Ook als arbeider krijg je hier de kans om door te groeien en bij te scholen. De mogelijkheden intern én extern zijn groot. Niko stimuleert je daarin. Dat vind ik belangrijk. Je hebt hier alles om in je loopbaan te bereiken wat je wilt.“

Snel zoeken
Vacatures
inÖsterreich (Ostregion Wien, Niederösterreich und Burgenland)
Contacteer ons

Tel: +32 (0)3 778 90 00