Niko Projects

Werken bij Niko Projects

Niko Projects wil, door middel van automatisering, residentiële woningen en kamers in woonzorgcentra, serviceflats en complexen voor levensloopbestendig wonen uitrusten voor elke levensfase en persoonlijke behoefte van de bewoners. Daarbij staan comfort, veiligheid en zorg centraal. De oplossingen van Niko Projects zijn het resultaat van een intelligente koppeling van technieken zoals alarmering, gebouwbeheerssystemen, toegangscontrole en zorgregistratie.

Niko Projects maakt onderdeel uit van de Niko Group, een ambitieus bedrijf dat ernaar streeft om binnen Europa toonaangevend te zijn op het vlak van het sturen en controleren van licht, energie, toegang en andere omgevingsfactoren in de leef- en werkomgeving.

Al bij de selectie en rekrutering wordt een eerste klik gemaakt tussen jou, Niko Projects, je leidinggevende en je job. Ook daarna blijven we jou stimuleren om te werken aan de ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en talent. Zo blijft het klikken, zo kunnen we samen groeien.

Laat jij je graag uitdagen door een innoverende job? Is innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid belangrijk voor jou? Dan klikt het vast tussen ons!

Niko Projects is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Ontdek jouw toekomst in onze vacatures.

Snel zoeken
Contacteer ons

Tel: +32 (0)3 778 90 00